CAMPING FLASHMOB

OPROEP

Voor alle ‘politieke dak- en thuislozen’: de eerste
‘CAMPING-FLASHMOB’ ter wereld

Heb jij een (2-seconde-)tent en heb je altijd al eens willen wild-kamperen in de Amsterdamse binnenstad? Helpt dan mee RUMOER te creëren rondom het Festival van de Lokale Democratie.

Dit is een dringende oproep aan alle politieke twijfelaars en zwevende kiezers van Nederland. Donderdag 25 februari om STIPT 07:20 uur organiseert RUMOER in samenwerking met Giel (3FM) de eerste Camping-flashmob ter wereld.
Kom a.s. donderdag naar het Leidseplein. De eerste 25 aanmelders krijgen gratis toegang tot het festival van de lokale democratie op 1 & 2 maart in de Melkweg te Amsterdam. NEEM JE TENT MEE!!!

Op het Urban Camping festival terrein op het Leidseplein krijgen de politieke twijfelaars tien minuten de kans om zich te laten bijpraten over de diverse politieke thema’s die er spelen. De laatste kans voor de campagnevoerende politici van alle politieke partijen om de kamperende zwevende kiezers op de valreep te overtuigen van hun standpunten.

Samen met GIEL (3FM) zoeken we zo veel mogelijk ‘politieke dak- en thuislozen’ voor de eerste massale Camping-flashmob ter wereld.

AANMELDEN KAN VIA MICHA@RUMOER.NU

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s